nedjelja, 31. kolovoza 2014.

Leptir ...

Današnja čestitka je nastala opet kao rezultat mojih igranja sa bojama i štambiljima.





Podloga su tri različte boje distress ink na koje sam nanijela kapljice vode, pa nakon toga mojom omiljenom šablonom nanijela perfect pearls(ovi krugovi što se vide dosta slabo) i na kraju sam još napravila vitice sa štambiljom. Obožavam kombinaciju raznih boja uz dodatak raznih motiva u crnoj boji.Ali to ste već vjerojatno i sami primjetili. :)
Leptir sam izrezala šablonom i zalijepila mu samo tijelo na podlogu uz dodatak poluperle. Dodala sam natpis i u unutrašnjost sam zaljepila bijeli karton izrezan šablonom. 
Već ste primjetili da volim žarke boje na čestitkama,nekako mi podignu čestitku i daju joj neku živost i dinamičnost. 
Ovo je bila moja današnja čestitka, a vama želim lijep i ugodan dan. 

P.S. Ne zaboravite,sutra izvlačim dobitnika nagradne igre. Želim svima puno sreće.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav, 
Martina 

srijeda, 27. kolovoza 2014.

Jedna prijateljska...

...čestitka. Pozadina je napravljena na bijelom akvarel papiru sa distress ink bojom old paper.Na to su dodane kapljice čiste vode i kapljice zelene boje(metoda špricanja kistom). I rubove sam prošla crnom bojom za štambilje.




Na pozadinu je dodana traka crnog papira i još dvije ukrasne trake,jedna šira jedna uža. Kartica sa natpisom je iz nekog kompleta papira koji sam kupila na samom početku bavljenja ovim hobijem. Zalijepila sam je na crni karton i obrubila srebrnom olovkom.Gumb sam napravila sama,tako da sam izrezala 6 gombiča iz bijelog kartona i jedan iz obojanog kartona,sve zalijepila zajedno, zavezala mašnu i zalijepila na karticu.

Eto, to bi za danas bilo to od mene. Želim vam lijep i ugodan dan.

NAGRADNA IGRA JE JOŠ U TIJEKU, pa tko želi još može sudjelovati. Tu i tu možete ostaviti komentar za igru.

Hvala za sudjelovanje u nagradnoj igri, na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,

Martina

ponedjeljak, 25. kolovoza 2014.

Igre bojama..


Današnje čestitke napravljene su tako da sam razne boje (u sprej bočici) pošpricala na radnu plohu (nešto plastificirano) i nakon toga sam na to stavila akvarel papir (300 g) i dobro sve pritisnula i ostavila da se osuši.



Prva slika je malo mutna nažalost, ali mislim da se vidi sve na njoj. Na ovoj sam čestitki dodala na samu bazu čestitke krugove preko šablone i na njih nanijela perfect pearls, dok sam na djelu koji sam napravila bojama u spreju dodala iste krugove ali sa zlatnom bojom za štambilje. Cvijet je izrezan iz jednog komada papira koji sam napravila distress ink bojama. Malo trake i perla u sredinu cvijeta i to je to.




Ovdje sam sve malo poštambiljala sa zlatnom bojom, a srce sam izrezala van iz obojanog papira i iz bijelog papira izrezala još 6 komada srca koje sam sve zalijepila jedno na drugo i ono obojano sam stavila na vrh i zalijepila na podlogu na mjesto gdje sam srce izrezala, te sam tako dobila 3 d efekt. Taj postupak možete vidjeti kod Jenifer na ovom linku .

Nadam se da ste shvatili sve što sam pisala, nisam baš stručnjak u objašnjavanju postupka izrade. :)

NAGRADNA IGRA JOŠ TRAJE  tako da stignete još sudjelovati. Imate vremena do 31.8.

Danas bi to bilo sve od mene. Želim vam lijepo i ugodno popodne.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav, 

Martina

četvrtak, 21. kolovoza 2014.

Ajmo se igrati..



Danas slijedi nagradna igra, ali ovaj put na mojoj strani na Facebooku. Sve što morate napraviti je lajkati moju stranicu ,ako to već niste,te ostaviti komentar pod objavom Nagradna igra. Ukoliko nemate Facebook stranicu ostavite komentar pod ovim postom na blogu.Možete i objaviti na svom blogu ili facebook stranici o ovoj nagradnoj igri.Nije uvijet ali bilo bi lijepo od vas. :)

Sretnog dobitnika proglasit ću 1.09.

Pitate se a što je nagrada??..kao i u mojim prijašnjim nagradnim igrama tako i sada nagrada će biti neki od mojih radova i još pokoje iznenađenje.

Radove koje možete odabrati možete vidjeti ovdje.

To je to za danas. Svima vam želim puno sreće.

Hvala na sudjelovanju, posjeti i komentaru.

Pozdrav,

Martina

utorak, 19. kolovoza 2014.

Inspiracija....

Današnja čestitka nastala je nakon ovog Kristininog videa, zato i naslov inspracija.Bila mi je predivna čestitka koju je izradila Kristina i morala sam i ja nešto takvo napraviti. Evo moje čestitke.






Cvijetove sam izrezala iz pozadine, uvinula im latice, zalijepila samo u sredini natrag na mjesto iz kojeg su cvijetovi izrezani i tako sam dobila ovaj efekt.

Pozadina je napravljena vodenim bojama. Malo igranja sa bojama i nastaju predivni efekti. Odlično kao antistres terapija. :)

Nadam se da vam se sviđa moja današnja čestitka. Želim vam lijep i ugodan ostatak dana.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,

Martina

petak, 15. kolovoza 2014.

Jedna za rođendan..

Za gospođu od 65 godina...to je sve što mi je bilo rečeno. Evo što je nastalo.





Ovdje sam primijenila svašta, od distress ink boja,šablona, perfect pearls,papira sa gliterom i td. Na slici dosta bliješti sve ali u stvarnosti nema tog prekomjernog sjaja.No što je tu je. Ne mogu napraviti nove slike, jer čestitka je već otišla, tako da mi je ostao jedino ovaj izbor. Unutrašnjost sam napravila sa šablonom.

Uglavnom, naručiteljica je bila prezadovoljna, a meni je to najbitnije. 

Danas imamo vrlo ludo vrijeme,od sunca do vjetra i kiše i prilično je hladno za ovo doba godine.Nadam se da je kod vas ljepše. Ostajte mi dobro i uživajte u slobodnom danu,vi koji ste slobodni, a ostalima želim ugodan boravak na poslu.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav, 
Martina

utorak, 12. kolovoza 2014.

Prvi pokušaj..

Naišla sam na ovaj video na netu i morala sam isprobati tu tehniku, jer mi se je krajnji efekt jako svidio.
Ovako je ispala moja čestitka.



Ova vitica otisnuta je crnom bojom na koju sam tada nanijela perfect pearls, sve ostalo je napravljeno kao i u videu.

Kako se vama sviđa ova tehnika?

Bilo bi to sve od mene za danas. Želim vam lijep i sunčan dan.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,
Martina

nedjelja, 10. kolovoza 2014.

Dvije rođendanske..

...čestitke. Bile su rađene po narudžbi. Istina nisam imala baš previše ideja što da napravim, jer u zadnje vrijeme nekako sam uspavana što se tiče kreativnog rada, ali zato postoji Pinterest gdje vrvi od dobrih ideja i inspiracije. Pa su tako nastale i ove dvije čestitke.






Nažalost slike su još grozne, ali trenutno je tako. Bit će bolje ,samo dok skupim živce i snagu da ispravim glupost koju sam napravila (tehnika..bolje rečeno moj laptop). No, što je tu je, vjerujem da se ono bitno vidi.

Čestitke su za dva gospodina, jedan 70, drugi 80 godina. Moram priznati, pospremila sam sve papire sa dizajnom i uopće ih ne volim više upotrebljavati od kad sam upoznala distress. Ali trenutno je i distress na čekanju, jer ja sam u modusu - nemam volju za ništa. Valjda ovo ludo vrijeme utječe na moju nezainteresiranost...hahaha..
Nadam se da ste vi u boljoj kreativnoj fazi nego ja,uglavnom, ponekad mora i takva faza biti. Nakon kiše dolazi sunce....??

Želim vam lijepu i ugodnu nedjelju. Od mene je to sve za danas. 

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima. 

Pozdrav,

Martina.