četvrtak, 10. siječnja 2013.

Pillow box


Moja prva kutija.Željela sam isprobati napraviti ovu vrlo jednostavnu kutiju,ali naravno za mene nije ništa jednostavno, jer obično negdje napravim neku prečicu, pa preskočim neki korak, i tad zakompliciram cijelu situaciju, pa sve ono što je trebalo biti vrlo jednostavno ispadne vrlo komplicirano. Tako sam i ovaj put živce izgubila jer nisam mogla preklopit rubove kutije, a naravno jer ih nisam obilježila pa se nisu htjeli kako treba preklopit. Ali nakon što sam se pošteno iznervirala, jer kako je to tako jednostavno a ja ne mogu preklopit rubove?????, i još sam radila po šabloni( jednu staru kutiju sam odljepila), sve sam ostavila po strani, nakon nekog vremena sam se vratila i u par minuta shvatila što sam napravila krivo.Evo, samo da vidite kako se vrlo jednostavna stvar zakomplicira. Ali sve u svemu na kraju je ispalo sve dobro. Evo slika da vidite konačan rezultat.


Konačan rezultat.


Kao šablona poslužila mi je stara kutija.

Kutiju sam napravila od papira na koji sam predhodno zaljepila salvetu. Ukoliko želite čvršću kutiju svakako je radite iz kartona. Ova moja je bila samo pokus pa sam je izradila od papira.
Sad kad sam i to isprobala , vjerojatno će nastati još više ovakvih kutija, jer uvijek mogu poslužit za pakiranje sitnijih poklona.
Pokušajte i Vi izraditi svoju pillow box kutiju,ne zahtijeva puno vremena ,a i sam postupak bi trebao biti vrlo jednostavan, ako niste ko ja. .

Pozdrav od mene za danas.

S.


Broj komentara: 7:

Ustvarjalni utrinki Tamara P. kaže...

Zelo domiselna ideja in lepe paketke si naredila.
Lp Tamara

Martina G. kaže...

Hvala. Lp.

*Urška* kaže...

Simpatične škatlice.Lepo si jih izdelala. Lp Urška

Martina G. kaže...

Hvala Urška.Lagano učim novi hobby. ."sve od papira"..:). Lp.

Vesna kaže...

Super je ideja, a kutija odlično izgleda, kreativno, slatko i veoma praktično za poklone i sitnice.
Veliki pozzz!

Sonja kaže...

Hvala Vesna. Lp.

CreativaCale kaže...

Prelepo:))