srijeda, 28. svibnja 2014.

Čestitka za vjenčanje..

 

Svi govore o maju kao mjesecu ljubavi i vjenčanja, pa evo da se i ja pridružim i pokažem vam prvu čestitku koju sam napravila na temu vjenčanja. Koliko mi je uspjelo prosudite sami.

I još jedna novost kod mene, od danas me možete slijediti i na Facebook-u.Znam, svi imaju Facebook, ali ja ga do sad nisam imala, ali evo sad sam napravila stranicu tamo.

Evo link gdje možete pronaći moju stranicu Facebook i možete je lajkati. Hvala. Smiješak

A sad da konačno pokažem i moju današnju čestitku.

 

Wedding Card (9)Wedding Card (10)Wedding Card

Malo svaštarenja, ali mislim da je ispala sasvim dobro.Napravila sam još koju nakon ove čestitke, na istu temu, ali o tome više u idućem postu.

Ovih dana zabavljam se čišćenjem svog radnog prostora, jer već se svega toliko nakupilo da jednostavno ne znam gdje je što. A polako s vremenom sam došla i do toga da si ne naručujem svašta što mi se svidi, već razmislim hoće li mi to uopće ikad trebati. Da, s vremenom otkivamo tko smo i koji stil želimo slijedit u svom hobiju i što nam se najviše sviđa i što nam najviše leži. Ja još istražujem, ali polako se slika čisti i postaje mi sve jasnije u kom smjeru idem,ipak sam tek godinu i nešto u ovom hobiju. Mada, toliko je stvari koje bih željela isprobati, znati, vidjeti… Kako je kod vas, imate li svoj stil koji slijedite ili volite stalno nešto novo isprobavati?

Toliko od mene za danas. Nadam se da imate ljepše i toplije vrijeme nego mi,kod nas kiša i hladno.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,

Martina 

Broj komentara: 16:

Mojca kaže...

oooo zelo lepa! krasno si okrasila tudi notranjost! lp

Anonimno kaže...

Moin Martina,
wow, deine Karte ist umwerfend schön geworden.
Leider bin ich nicht mehr bei Facebook. Ich habe mich dort wieder ausgetragen. Das war mir alles zu viel. Dafür fehlte mir einfach die Zeit. Aber vielleicht kann ich dich ja mal über die Facebook-Seite meines Mannes dort besuchen.
Ich wünsche dir noch einen schönen Tag und morgen einen schönen Feiertag.
Liebe Grüße Heidi

Anonimno kaže...
Autor je uklonio komentar.
Unknown kaže...

Lepa čestitka, imaš lajk od mene na Fejsu :-)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. kaže...

Krasna poročna čestitka
lp Tamara

Ne-Ja kaže...

Super čestitka za poroko, sploh ker si okrasila tudi notranjost.

Bad Kitty kaže...

jako je lijepa

Ondinijana kaže...

Super je čestitka, svidjaju mi se ptičice... Ja volim svašta da probam, neki kažu da se čovek tako raspline na sve strane i da to nije dobro. Ali ja sam baš takva i sve me zanima. Pozdrav!

vilinke kaže...

Zelo lepa in elegantna poročna voščilnica
LP Vilinke

Renata kaže...

Romantika na višku.

oldpunca kaže...

Baš je dobra tvoja verzija čestitke za vjenčanje. A sviđa mi se i tvoj stil. Jako je prepoznavan. Čini mi se, da u početku svi želimo znati sve, ali polako svako razvije neki svoj stil :-)

Unknown kaže...

Zelo lepa čestitka!

Hiška iz papirja kaže...

Zelo lepo ti je uspela. Se strinjam s tabo, na začetku kupiš (skoraj) vse, kar vidiš, potem pa si počasi oblikuješ svoj stil in ugotoviš, da ne potrebuješ več toliko stvari, ker bolj natančno veš, kaj ti bo prav prišlo in kaj ne. Čeprav so želje po novih pripomočkih vedno prisotne :)

Hali kaže...

Čudovita čestitka. Tudi moj delovni prostor je v totalnem razsulu.Ok tisti delček mize na katerem delam, je še ok, ker ne morem delat, če se počutim utesnjeno. In komaj čakam, da spet naredim red po predalih, škatlah, da si malo organiziram prostor :-)

Klara kaže...

Čestitka je zalo lepa. Kar se pa tiče pospravljanja...jaz temu kaosu rečem ustvarjalni nered. Ko pospravim ne najdem več ničesar. :))

Andreja kaže...

Ja Ja ne bi govorili o pospravljanju ... Poročna voščilnica je fantastično lepa! Lepo si jo sestavila :-))