ponedjeljak, 28. srpnja 2014.

You're the best...


Je natpis na današnjoj čestitki. Opet sam se igrala i napravila pozadinu sa distress ink bojama. Ovaj put u roza ljubičastim tonovima.



Baš se lijepo vidi na ovim crnim trakama, kako mi rezalica za papir ima tupi nož i ne reže već trga papir..nažalost tako je kupljena.Veliko razočaranje,jer mislila sam da jedna poznata firma pazi na takve stvari, ali nažalost greška. Moram kupiti zamjenske noževe koji koštaju skoro trećinu rezalice..mislim koja pljačka. Kakva su vaša iskustva sa rezalicama za papir?


Pozadinu sam napravila tehnikom sprejanja..tj.akvarel papir sam posprejala sa bojom u koju sam stavila perfect pearls, samo se na slici ne vidi njihov sjaj. Prvo sam posprejala obilato sa crvenom bojom koju sam tada prvo malo osušila papirnatim ručnikom, a zatim fenom za embosiranje i na to sam lagano posprejala sa ljubičastom bojom koju sam osušila samo fenom i dobila ove točke-fleke. Unutra sam otisnula leptir sa medijom za perfect pearls i nanjela na to perfect pearls u ljubičastoj boji. Leptir i cvijet su isto distresani. :) I na kraju sam otisnula natpis u crnoj boji.

Ovu čestitku prijavljujem na izazove :





Vama želim lijep i ugodan dan. Kod nas već dva dana najavljuju strašno nevrijeme, a svijetli sunce skoro pa cijelo vrijeme. Čak ni kap kiše nije pala. Što se mene tiče može tako i ostati. Ipak je ljepše kad je sunce nego kiša. :)

Hvala na Vašoj posjeti i komentaru.

Pozdrav, 
Martina

Broj komentara: 18:

Adrijana Knez kaže...

Martina...zelo mi je všeč ozadje in črna trakova dodata elegantnost.
Pozdravček, Jana

Ustvarjalni utrinki Tamara P. kaže...

Prekrasna
leptiri su wauu
pozdrav Tamara

Ne-Ja kaže...

Zelo lepa. Imam podobne izkušnje z noški kot ti - tudi meni je cefral in trgal papir :(. Sem raje ostal pri giljotini in škarjah, ker mi popijeta manj živcev :)

Sid kaže...

Lovely card ! Great colours !! I have become a follower of your great blog too !

Klaudija Rajković kaže...

Lijepo si uradila čestitku, ti bar nešto radiš a ja iskušavam, uopće neda mi se ni palit komp ovih dana, uostalom nemam ni vremena sve nešto užurbano...de vamo de tamo , te putuj iz jednog sela za grad da bi išla u drugi grad na sasvim suprotnoj strani, što zaista iziskuje dosta vremena, te moraš drugi dan te se otegne na čitav tjedan zbog nekih razloga i doktora koji zaborave ostavit potpis, nezamislivo al et vodaju me ...
Uglavnom ni sama nisam zadovoljna sa svojim trimerom za papir, te isto mi je počeo da ga cijepa u posljednje vrijeme, strava opet ču morati skalpelom da režem neko vrijeme.. kod nas je stalno oblačno i svaki dan kiši bar malo a što ćeš negdje mora iako više volim sunce..
Želim ti i dalje lijep i sunčan dan i sutra..
pozdrav

oldpunca kaže...

Obožavam tvoje igranje distressima. Ppozadina je fenomenalna, i čestitka mi se jako sviđa. Moja "giljotina" je no-name i radi bez greške :-)

Unknown kaže...

Super si se poigrala sa ovom čestitkom, baš mi se dopada. Izgleda da svi imamo problem sa trimerima, ja sam jedan kupila, pa reklamirala i na kraju sam i taj drugi vratila. Nisam imala problem sa noževima nego nije sekao ravno, uvek mi je na jednoj strani falio po milimetar dva, a to se ipak vidi. Sad seckam sa skalperom :-)i zadovoljna sam!!! :-) LP Ivana

Janja kaže...

Zelo je lepa.
Sama še vedno uporabljam olfa nož in kovinsko ravnilo. Lp, Janja

Martina kaže...

Tale akvarelna tehnika ti gre super od rok. Voščilnica je čudovita. Tudi sama uporabljam olfa nož in kovinsko ravnilo, jima še najbolj zaupam.

Bad Kitty kaže...

čestitka je super,
a da tako to je s rezalicama nažalost

Bad Kitty kaže...

čestitka je super,
a da tako to je s rezalicama nažalost

Kirena kaže...

Prelepa je.

iris-irena kaže...

martina, ova čestitka je predivna!
lp

Vladuška kaže...

Res obvladas Distresse. Krasno ozadje in lepa voscilnica.

helena kaže...

Čudovito!

Anne kaže...

What a beautiful background Martina!
Thanks so much for joining LIM this week
Anne
Less is More Designer

Klara kaže...

Prekrasna je. Ozadje mi je zelo všeč in ti dve črni črti še bolj poudarita špricano ozadje. :))

Chrissie kaže...

I'm sorry this comment is so late, but I was on holiday in Spain last week and wifi was a little limited and slow!
This is super... lovely background
Thanks so much
Chrissie
"Less is More"