nedjelja, 10. kolovoza 2014.

Dvije rođendanske..

...čestitke. Bile su rađene po narudžbi. Istina nisam imala baš previše ideja što da napravim, jer u zadnje vrijeme nekako sam uspavana što se tiče kreativnog rada, ali zato postoji Pinterest gdje vrvi od dobrih ideja i inspiracije. Pa su tako nastale i ove dvije čestitke.






Nažalost slike su još grozne, ali trenutno je tako. Bit će bolje ,samo dok skupim živce i snagu da ispravim glupost koju sam napravila (tehnika..bolje rečeno moj laptop). No, što je tu je, vjerujem da se ono bitno vidi.

Čestitke su za dva gospodina, jedan 70, drugi 80 godina. Moram priznati, pospremila sam sve papire sa dizajnom i uopće ih ne volim više upotrebljavati od kad sam upoznala distress. Ali trenutno je i distress na čekanju, jer ja sam u modusu - nemam volju za ništa. Valjda ovo ludo vrijeme utječe na moju nezainteresiranost...hahaha..
Nadam se da ste vi u boljoj kreativnoj fazi nego ja,uglavnom, ponekad mora i takva faza biti. Nakon kiše dolazi sunce....??

Želim vam lijepu i ugodnu nedjelju. Od mene je to sve za danas. 

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima. 

Pozdrav,

Martina.

Broj komentara: 13:

oldpunca kaže...

Prekrasne su. Prave za gospodine sa malo više godina :-) Ne brini zbog inspiracije. Doči če :-))

Mnemosine kaže...

WAW!!
noro dobra ideja...krasni voščilnici sta nastali :)

Bad Kitty kaže...

predivne su

Klaudija Rajković kaže...

baš divne čestitke, bez obzira što nemaš volje, tako i sama kakvo vrijeme takva sam i ja, i naravno da nakon kiše dolazi sunce bit će bolje :D pozz

Mariana kaže...

Sviđaju mi se, baš su elegantne!

MOJCA BOŽIČ kaže...

Sa prvom si stvarno razturala!!!!!Strašno dobar papir. Neču te ni pitati, kdje si ga kupila (znam, da kod nas sigurno ne).
A inspiracija - dođe i odlazi. Kako bi bilo, da bi bila uvjek prisutna - ne bi ništa drugo radili nego ljepili papirčiče na karte!!!! Budi mi dobro. čao

Klara kaže...

Prekrasni sta. Marsikatero od nas velikokrat reši pinterest. Ampak ne skrbi tudi ta faza bo mimo. :)

Adrijana Knez kaže...

Zelo lepi moški voščilnici in tako elegantno delujeta. Prva mi je zelo všeč!!! Morda zaradi papirja?
Uzivaj, Jana

Laka kuharica kaže...

Čestitke su jako, jako lijepe. I kad si bez ideja, puna si ideja, vidim ja to. Svi dođemo u fazu "ima dana kada ne znam što da radim". Kako dođe, tako i prođe i ne treba se nervirati.

Unknown kaže...

Čestitke su jako lepe!!! Valjda sa letom, hahaha, tj. ovim ludim vremenom svi naiđemo na neku blokadu. Ja iskreno radim samo ono što mi naruče, a i to mi ide jako teško. Biće bolje, vratiće se sve na svoje mesto!! LP Ivana

Vladuška kaže...

Zelo lepi sta obe, elegantni in krasno narejeni.

Tamara kaže...

Super krasni voščilnici!

Renata kaže...

Krasni voščilnici!