ponedjeljak, 29. rujna 2014.

Blog Hop..


Eh...sa godišnjeg direktno u blog hop..nisam bila sigurna hoću li stići napisati ovaj post, ali evo uspjela sam posložiti osnovne stvari na mom laptopu, koji je prije odlaska na godišnji bio u laganom rasulu,ali sada je već sve donekle u redu, nadam se, pa tako pišem i ovaj post.

Naime nominacija je stigla od Ane i vrlo me je ugodno iznenadila.Ana je vrlo kreativna duša, ne poznejem je osobno, ali ono što viđam na njenom blogu vrlo mi se sviđa. Iskače iz mase i ima vrlo prepoznatljiv rad. Sviđa mi se i način na koji piše svoje postove i predstavlja svoje radove.Posjetite njen blog i uvjerite se i sami u njenu kreativnost.

Sad nešto malo o meni i mojim radovima. Zovem se Martina, uživam u igrama sa papirom i bojama. Od kad znam za sebe uvijek nešto stvaram svojim rukama i nikad nisam mirna uvijek mi treba nešto novo, neka nova tehnika ili neki novi alat, ili neke nove boje i u vječitoj sam potrazi za nečim novim. Volim isprobavati svašta, ali ne volim djeliti svoje neuspjele radove na svom blogu. Ovim hobijem bavim se malo više od godine i pol, dok sam prije jako puno radila dekupaž(salvetnu tehniku). Ovaj hobby mi je ujedno i antistres terapija i jednostavno je moj sastavni dio života. Sanjam, vjerujem kao i većina nas, da ću jednog dana spojiti ugodno s korisnim i baviti se samo onime što volim. Trenutno sam u razdoblju velikih promjena, pa je sve kod mene zbrda zdola.Inspiraciju nalazim svuda oko sebe i naravno kao i svi mi na internetu i raznim društvenim mrežama. Trenutno sam u fazi isprobavanja raznih boja i medija, ajmo reć u nekoj fazi mješane tehnike.Dok me pukne inspiracija nastaje sve i svašta, a onda opet ulazim u faze kad ne mogu napraviti jednu jedinu stvar.Mnogo puta je ideja u glavi ali i ostaje tamo jer jednostavno nisam u stanju realizirat je,što me dovodi do ludila.Trenutno nemam ništa novog za pokazivanje(jer još nisam do kraja složila laptop,pa nemam ni jednu jedinu sliku u njemu), ali ako malo prolistate moj blog, vidjet ćete moju trenutnu fazu i moje eksperimente.Koliko i da li se moji radovi razlikuju od drugih, procijenite sami. Vjerujem da svi mi imamo neki svoj stil po kojem smo manje ili više prepoznatljivi.

To bi ukratko bilo o meni, a sada slijedi onaj teži dio, a to je nominacija, jer svatko ima ono nešto i teško je odlučiti se odabrat jednu do tri osobe.

Nominiram Vladku sa bloga Ustvarjalna skrinja.

Njen blog pratim već nekoliko godina i uvijek iznova me iznenadi svojim divnim radovima.Ima svoj stil koji mi se iznimno sviđa i koji me nadahnjuje. Njeni radovi su prilično jednostavni,bez previše dodataka, ali uvijek dorađeni do kraja, do zadnje sitnice, mogu reć savršeni, a pri tome je još i dobar fotograf, što njene radove čini još posebnijima.Njene kombinacije boja, šablona i natpisa me uvijek fasciniraju.

Evo ovime završavam moj današnji post  i želim vam svima ugodan dan i novi početak tjedna.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,
Martina

Martina-G- auf DaWanda

2 komentara:

Vladuška kaže...

Joj, Martina hvala ti za te tako lepe besede in pohvale. Si mi zelo polepsala dan in hvala za nominacijo :)) Zelim ti se veliko ustvarjalnih idej. Tole tvoje igranje z Distress Inki me osebno zelo navdusuje in si ze prava mojstrica s temi ozadji.

oldpunca kaže...

Lepo je bilo pročitati nešto više o tebi. Tvoji radovi su uvjek jako lepi. :-)