utorak, 18. studenoga 2014.

Vrijeme je za čaj..

 

Hej društvo..malo mi nedostaje bloganje, ali jednostavno je situacija takva da nemam baš što postati od radova, a nisam ni u fazi gdje bih mogla o nečem pisati, pa evo danas još jedan stariji rad. Bilo je ovo opet isprobavanje nečeg novog.Sviđa mi se i nastat će još koji…jednom dok opet sjednem za svoj kreativni stol.:)

 

Tea holder,Teeverpackung (1) Tea holder,Teeverpackung (2) Tea holder,Teeverpackung (3) Tea holder,Teeverpackung (4) Tea holder,Teeverpackung (5) Tea holder,Teeverpackung (6) 

 

 

Znam, slike su koma, ali nažalost nisam uspjela napraviti bolje, jer nit ima sunca a ne volim slikat na umjetnom svjetlu jer su tad slike još gore od ovih.No, naučit ću jednom nešto više i o fotografiji. Uglavnom mislim da se sve realtivno dobro vidi. Ne znam kako ovo nazvat, no uglavnom neko pakovanje za čaj.Glupo mi je pistati engleski naziv, dok na hrvatskom glupo zvuči (držač za vrčice čaja? :( , drugo ime mi trenutno ne pada na pamet :)).Vrlo jednosavno je za napraviti, a efektno izgleda i kao mali poklonćić idealno. Unutrašnje vrečice napravila sam  sa envelope punch board. Nisam ništa previše ukrašavala, jer mi se ovako činilo baš ok.

Kako se vama dopada ovaj “holder”?

Toliko od mene za danas. Vrijeme je totalna depresija,sunce ne vidimo danima, ali što je tu je. Želim vam lijep i ugodan dan.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,

Martina

Broj komentara: 25:

MOJCA BOŽIČ kaže...

Znaš...sada sam i ja jako zabrinuta, ova depresija traje previše dugo. Šaljem ti puno sunca (kod nas več je počelo sijati) i nadam se, da če ti biti bolje.
A to što si danas objavila ti je super i jako mi se sviđa. Ajde napravi još jedno a sa žutom bojom ili crvenom, ...to su vedrije boje, pa da vidimo....čao

vilinke kaže...

To ti je super ideja za poklone sad na praznike ;) šaljem-o ti jedan topao pozdrav, da te malo razveselim-o ;)

Hali kaže...

Krasno darilce in drobna pozornost. Tudi meni je zelo všeč...letos sem imela namen podarjati čaje na nl darilc ain takole zapakirana bi bila še lepša :-)

iris-irena kaže...

martina, krasno si ovo uradila, ali tek boje <3 <3,
lp

Maja kaže...

Super darilce.

Vladuška kaže...

To je pa res cudovito mini darilce. Mi je zelo vsec.

Ne-Ja kaže...

Čudovito darilce za vse nas "čajopivce" :). Bi bila tako dobra in malo bolj natančno povedala kako si naredila ali pa pripravila kar tutorial? Mi je tako všeč da bi se lotilo tako škatlico narediti, ma sem trenutno prelena da bi se ubadala z dizajniranjem :(.

Pošiljam ti sonček - danes se celo malo sramežljivo kaže izza oblakov :).

oldpunca kaže...

Dobra fora je ova kutijica za čajeve. :-) Šaljem ti i ja malo sunca protiv depresije. :-)

Unknown kaže...

Super, super, odlična ideja!!! Pozdrav

Ustvarjalni utrinki Tamara P. kaže...

Krasna ideja
pozzz

Klaudija Rajković kaže...

baš ti je ovo odlično.. i kod mene je dosta depresivno vrijeme s tim me još muči i glavobolja danima, bolovi u vratu te u donjem dijelu leđa.. ali eto sama sebe prisiljavam da radim nešto i da me ne uhvati skroz depra jer bum poludila..
Puno te pozdravljam i želimda ti ovane sunce :D pozz

Mariana kaže...

Meni se sviđa odabir boja, ima neki vintage smek.
Pozdrav:)

ana kaže...

Meni je zelo všeč, tudi papir je super.

Zvonka kaže...

Zelo všeč mi je ta škatlica za čaje, je taka malo vintage. Lp

Bad Kitty kaže...

super je

Bad Kitty kaže...

super je

Nena3110 kaže...

Zaista je prekrasno. Može služiti za više namena. Mene zanima ta traka kojom se zatvara, kako se zove, ima li da se kupi na našim prostorima.
Kao i uvek, tvoji me radovi oduševljavaju i inspirišu.

Danica kaže...

Tole je pa super ideja za praznična darila. Zelo lepo narejeno.
Lp Danica

Korana kaže...

Od ideje do realizacije....suuuuper!!!Meni je ovaj rad prekrasan,u bilo kojoj drugoj boji ne bi ništa izgubio na ljepoti,no ova mi je posebno lijepa...baš vuče onako na starinski :-) O tome koliko je vrijeme depresivno ne moraš ni pričati,koma je danas,jučer još malo bilo sunca,a sad je kao usred zime!!!Pozz veliki Zdenka

Hiška iz papirja kaže...

Draga Martina, že dolgo nisem komentirala pri tebi, sem pa vse pogledala in res delaš čudovite stvari z distressi. Hvala ti za vse tvoje komentarje, zdaj bom tudi jaz bolj pridna :) Krasen je tale "holder" za čaj, takega še nisem videla, res super za darila. Pošiljam sonce, danes smo ga nekaj imeli :) Maja

Andreja kaže...

ooo kako čudovita embalaža za čajčke! Zelo lepo si jo izdelal :-)) Všeč mi je patent!

Unknown kaže...

Divna kreacija Martina. Prvo sam pomislila, da je to za dokumente a vidim, da je za čaj. :)
Pozdrav,
Jasmina

Jelena kaže...

Holder je odličan, fantastična ideja a može se iskoristiti za neke porukice, citate i sl, pa tako pokloniti:) A što se tiče imena :) i ja stalno imam problem sa tim, neka se niko više ne pita zašto koristimo strane reči i izraze... naše jednostavno smešno zvuče

Adrijana Knez kaže...

Oj Martina...naredila si čudovito darilce z žepki za čaj. Všeč mi je vintage pridih! Tudi name včasih vpliva to turobno vreme :(((
Lp, Jana

Time to be creativ kaže...

Das ist eine gute Idee, Martina. Dein Teebeutelhalter gefällt mir sehr gut.
LG Anja