srijeda, 9. travnja 2014.

Čestitka za rođendan

 

Uffff..nakon što sam jučer dva puta pisala isti post,jer se prvi nije objavio,pa sam pokušala s drugim,ali ista priča, jednostavno sam odustala i danas pišem jedan sasvim novi post. Zašto, jer mi intuicija govori da ako se jučer ni jedan nije objavio, znači da nešto ne štima i nije trebalo biti objavljeno.Eto, možda griješim, a opet tko zna…

Zato danas slijedi novi post o jednoj čestitki koja je nastala prije nekog vremena, ali je ovdje  još nisam pokazala.

 

Čestitka - Grußkarte (7)Čestitka - Grußkarte (8)Čestitka - Grußkarte (9)

Na bijelu osnovu čestitke dodala sam crni karton te na njega dizajnirani papir, na koji sam dodatno, distress ink bojama,  otisnula leptire i cvijeće.Svi štambilji na podlozi su iz seta Viva Decor. Na kraju sam lišću i viticama dodala malo boje gliter olovkama.Ne znam koliko je to vidljivo na slici, ali u živo super izgleda. I na kraju sam dodala još samo embssirani natpis Birthday wishes, koji sam zalijepila na 3d ljepljive jastučiće.Štambilj je iz seta Kanaban Crafts.I na kraju sam u unutrašnjost otisnula još jednom štambilj sa prednje strane i gotova čestitka.

I sada pitanje za vas – Slušate li Vi svoju intuiciju?

Nadam se da će ovaj današnji post doživjeti objavu. A sad vas sve lijepo pozdravljam i želim vam lijep i ugodan dan. Nadam se da i kod vas svijetli sunčeko i da uživate u predivnom proljeću.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,

Martina

Broj komentara: 13:

Klaudija Rajković kaže...

čestitka je divna, a što se tiće intuicije slušam ju ali ne u objavljivanju postova, i meni ponekad ne ide s postovima, najgore mi je kad slike moram učitavati par puta, pa se desi da se slika sama po sebi prebaci u prethodne postove, neznam na koji način ali moram sve popravljati, tako da što s etiće intuicije sa blogerom, tu je ne trebaš slušati jer je to do interneta i do bloga a u stvarnom životu -trebaš da ju slušaš...Raspisala se ja no ja tako gledam na to..a kod nas kiša pljušti jutros, nadams e samo da će prestati jer ju ne volim...Puno te pozdravljam i želim još puno ovako divnih radova..

MOJCA BOŽIČ kaže...

Ova čestitka je i na papiru sjajna. Intuicija - kod nas se kaže šesti čut - slušam tako tako - možda premalo , zavisi od situacije. Ja i računalo nisva jedno tako, da tu intuicija sasvim zataji (ovdje je znanje i ništa drugo). prijatno - bok

helena kaže...

Prelepa je. Intuicijo pa zelo pogosto poslušam, kar se je že večkrat izkazalo za zelo dobro.

Vladuška kaže...

Intuicijo poskusam poslusati kolikor se le da, ceprav jo vcasih preglasim, pa se potem tolcem po glavi :) Lepo si papir dopolnila z odtisi.

Unknown kaže...

Savršeno, kao i uvek :-) Pozdrav Ivana

Hiška iz papirja kaže...

Čudovita je, zelo lepe štampiljke. Včerajšnji post pa vseeno poskusi objaviti, mogoče bo sedaj šlo. Krasne stvari delaš in bi bilo škoda, da jih ne pokažeš.
Lp, Maja

Anonimno kaže...

Moin Martina,
deine Karte sieht ganz wundervoll aus. Das Stempelset habe ich auch, bisher aber wenig benutzt.
Ich wünsche dir noch einen schönen Abend.
Liebe Grüße Heidi

oldpunca kaže...

Baš je dobra! Sviđa mi se, kako si odtisnula štambilje. A što se tiče intuicije: ako je slušam, zadovoljna sam svojim radom :-))

Bad Kitty kaže...

super je!

vilinke kaže...

Super kombinaciaj boja i pečata ;)

Bad Kitty kaže...
Autor je uklonio komentar.
Andreja kaže...

Zelo lepo si jo sestavila!
Pozdravček :-))

Tinka's paper wonderlland kaže...

Jao mene stvarno me dugo nije bilo, idem od kraja i kolko vidim ima toga jako puno, svaka čast sve redom predivno!!