srijeda, 3. rujna 2014.

Cvijetna ..

..čestitka. Nastala je od jedne pozadine koja mi se nimalo nije sviđala. Htjela sam napraviti jedno ispalo je nešto sasvim drugo i dugo vremena je stajala ta pozadina sa strane dok mi nije sinulo da je malo sjenčam sa distressom i dobila sam već nešto što mi se je više svidjelo,mada još uvijek nije bilo baš nešto. Nakon sjenčanja, konačno mi je sinula i ideja kako da sve to složim skupa i konačno napravim čestitku, jer šteta mi je bilo bacati papir samo jer se meni ne sviđa. :(






Meni osobno nije baš nešto, ali eto,da vam je pokažem usporkos tome što mi se ne sviđa. Obično ispadne da ono što se meni ne sviđa drugima biva lijepo.Hm da, o ukusima se ne raspravlja.

Distress ink, malo embosinga na cvijetu,poluperle, te u unutrašnjosti bijeli karton sa zlatnim otiskom.
Imam nekih novih radova, ali sam malo lijena slikati.A i vrijeme je tmurno, čekam sunčeko..:))..možda se konačno pojavi.

Kakva je kod vas situacija sa onim radovima koji vam se ne sviđaju? Objavljujete ih ili spremate negdje da nitko ne vidi? :)

Toliko od mene za danas. Želim vam lijep i ugodan dan.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,
Martina

Broj komentara: 14:

MOJCA BOŽIČ kaže...

Ma da... tebi nije baš nešto a meni je fenomenalna i to samo zbog boja. Sviđa se mi. čao

helena kaže...

Nič ji ne manjka in škoda bi bilo, če bi jo zavrgla. Kaj je komu všeč..., je pač tako, da so okusi različni in prav je tako.
Jaz prav nič ne zavržem. Če mi nekaj ni všeč odložim za drugič, ko bo prišla ideja po izboljšanju kar sama od sebe. In tudi če se mi kaj ponesreči pokažem, saj se iz tega tudi kaj naučimo. Vsi imamo kdaj takšne dneve in trenutke, kar se mi zdoi čisto človeško.

Ne-Ja kaže...

Se strinjam s Heleno - daš pač na stran in čakaš na boljšo idejo ali pa samo tvojo boljšo voljo :). Je pa res, da smo ponavadi sami do sebe bolj kritični - večinoma neupravičeno :)!

Ma tale tvoja verzija ne rabi več nobene ideje - je fenomenlana in čudovito poživi tale turobno deževen dan :).

Ustvarjalni utrinki Tamara P. kaže...

Čudovita je
in takih toplih barv,ki jih potrebujemo te dni, ko nas dežek zasipa z neba
lp Tamara

oldpunca kaže...

Meni je ova čestitka savršena. Nemoj ni u kojem slučaju bacati ako ti se nešto ne sviđa. :-)) Kod mene se isto nakupilo puno takvih pokušaja, koji nisu baš nešto. Ali dobro, da jih imam, kad treba napraviti kakav mali ukras na brzinu :-)).

Korana kaže...

Odlčna je čestitka,volim ove boje
....a ako napravim nešto što mi se ne sviđa (pošto su to uglavnom fotke ili grafike),ja ih nemilosrdno obrišem :-)

iris-irena kaže...

martina, čestitka je fenomenalna!
lp

Unknown kaže...

Martina, super je čestitka, boje fenomenalne! Sve si lepo uklopila! Pozdrav Ivana

Nena3110 kaže...

Divna je, volim ove boje.
Naravno, ukusi su različiti. Ni meni se nekad ne sviđa nešto što uradim, ali se ipak ponosim, ja sam to napravila, mnogi ne umeju ni tako. Ne bih da budem sujetna, već samo da cenim sebe.

Hali kaže...

Čudovita je, škoda bi bilo, da nam je ne bi pokazala. Saj veš vsak ima svoj okus, čeprav tudi jaz dam težko stvari iz rok, če mi niso najbolj všeč :-)

ana kaže...

Meni je všeč tudi ozadje! Pa oval si zelo dobro postavila - res je nekaj posebnega.

Ondinijana kaže...

U pravu si, ukusi su različiti, meni je ova čestitka fantastična, boje su se savršeno uklopile. Kad se meni nešto ne dopadne kad napravim, pre sam sklanjala samo da ga ne gledam a sada nekim stvarima dam šansu, nekad nešto promenim pa to onda zaokruži priču...

vilinke kaže...

Zelo lepa in barvna voščilnica,super narejeno.
LP Vilinke

Mojca kaže...

Zelo lepe rožice in pozitivne barve! lp