četvrtak, 9. listopada 2014.

Bookmarkeri..


Primjetila sam u statistici bloga, da je post sa bookmarkerima bio jedan od naposjećenijih postova na mom blogu. Zašto je tome tako, to znadete vi, a ja ću danas okačiti još koju slikicu bookmarkera ili ajmo hrvatski, knjižnih kazala. One prošle sam poklonila prijateljicama,možda ih potaknu na čitanje.:))


Bookmark- Knjižna kazala (1) Bookmark- Knjižna kazala (2) Bookmark- Knjižna kazala (3) Bookmark- Knjižna kazala (4) Bookmark- Knjižna kazala (5) Bookmark- Knjižna kazala (6)
Malo distresanja,šablona,štambilja i na prvom strukturna pasta(zvijezde) i malo igranja i mašte. Opet sam ih ukrasila sa perlama,nekako mi tako ljepše i živahnije izgledaju. Bookmarke radim od ostataka papira. Nađem papire približno jednakih dimenzija te ih sve izrežem tada na jednake dimenzije, a tada slijedi igranje bojama i maštom.

Nadam se da će vam se i ovi današnji bookmarci sviđati kao i oni iz prošlog posta. :) I ovime završavam današnji post i želim vam lijep i ugodan dan. Imamo divnu i toplu jesen i možemo uživati u predivnim bojama koje nam pruža, a možda usput dobiti i inspiraciju za koji novi rad.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,
Martina

Martina-G- auf DaWanda

Broj komentara: 9:

Vladuška kaže...

Bookmarki oz. knjizna kazala so vedno krasen in unikaten dodatek k darilu. Tvoja so zelo lepa in raznolika ter cisto v tvojem stilu.

moi kaže...

Super si jih naredila, to bodo bralci zadovoljni.

Ne-Ja kaže...

Čudovita kazala, embossiranje, šablonanje... :)! Všečkam na polno. Tako zna marsikateri otrok prej zagrabiti za knjigo, kot če nebi imel tako lepe kazalke.

Hali kaže...

Prekrasni so, naj služijo svojemu namenu!

Korana kaže...

Prekrasni su i uvijek dobro dođu na se ne moraju umetati razni papiriči ili još gore,raditi"magareča uha" na knjizi :-) Pozz veliki Zdenka

Bad Kitty kaže...

predivni bookmarki

Anonimno kaže...

Moin Martina,
deine Lesezeichen hast du ganz bezaubernd gebastelt. Eine ist hier schöner, als die Andere.
Ich wünsche dir noch einen schönen restlichen Tag.
Liebe Grüße Heidi

oldpunca kaže...

Jedan od tvojih predivnih bookmarka i dobra knjiga pravi su recept za lepo provedenu večer. :-)) Obožavam tvoju igranje bojama.

Unknown kaže...

Predivni!!! Odlična ideja sa perlicama. Pozdrav Ivana