srijeda, 5. ožujka 2014.

Ostaci papira..

Dobro vam jutro svima.

Danas su na redu male čestitke koje sam napravila od ostataka papira. Ponekad me uhvati ludilo što ću sa tim silnim ostacima papira i onda samo premještam taj papir s jednog mjesta na drugo, do dok mi ne sine neka ideja. Tako su nastale i ove mini čestitke.

 

Note card (3)Note card (4)Note card (5)Note card (6)Note card (7)Note card (8)Note card (9)Note card (10)Note card (11)Note card (12)Note card (13)aNote card (13)bNote card (14)aNote card (14)b

Natpisi su vruće embosirani, a srca su izrezana šablonama iz moosgummi-ja(ili kako se to već zove). Čestitke su 7 x 10 cm. Uglavnom opet varijacije na temu.

Što vi radite s ostacima papira, čuvate ih ili odmah bacate? Nervirate li se vi isto zbog njih?

Toliko od mene za danas. Želim vam lijep i ugodan dan.

Hvala na Vašoj posjeti i komentarima.

Pozdrav,

Martina

Broj komentara: 15:

Renata kaže...

Lijepe si izradila. Ne bacam papira, kako kažu, za 7 godina, sve dođe na red.
lp.

Adrijana Knez kaže...

Martina....iz ostankov papirja si naredila čudovite voščilnice. Zelo všeč mi je zelena. In kot Renata pravi: čez sedem let pride vse prav! En veeelik pozdravček in lep dan ti želim, Jana

Unknown kaže...

Ove čestitke mi se baš sviđaju, a još su lepše kad su od ostataka papira. Ja sve čuvam, premeštam kao i ti, nekad kad se iznerviram zbog količine, nešto bacim, nešto sačuvam i tako u krug. Ali uglavnom se sve jednog dana iskoristi :-) Pozdrav

Hiška iz papirja kaže...

Krasne voščilnice si naredila iz ostankov! Jaz večino ostankov hranim in večkrat kaj pride prav, je pa res, da se zelo hitro nabirajo in bo treba narediti malo reda :)
Lp, Maja

Hali kaže...

Prekrasne so.Jaz ostanek spravljam v škatlo, dostikrat pridejo prav ;-)

helena kaže...

Simpatično in super barvne kombinacije. Jaz vse papirčke spravim, ker jih je škoda. Čez nekaj časa vse prav pride...:):)

Ika Verunica kaže...

Prelijepe su ti čestitkice.

Klaudija Rajković kaže...

super su čestitke, a i sama ponekad neznam kud ću s ostacima pa ih čuvam u vrećici i kutiji, iskoristim tu i tamo za ponešto..
lp

Ustvarjalni utrinki Tamara P. kaže...

Krasne i pune ljubavi
pozdrav Tamara

oldpunca kaže...

Ima i kod mene puno ostataka papira. Za sad još neznam,, šta da radim sa njima. Bacati ih sigurno neču :-) Tvoje mini čestitke su savršene.

vilinke kaže...

Super si pokoristila ostatke papira ;) mi čuvam sve, jer jednom, če sve biti koristno ;)he,he

Jelena kaže...

Baš su lepe! Ja ne koristim papir u radu ali ništa ne bacam:) Moj suprug kaže da sam ko hrčak..ali šta da radim kad mi sve treba :)

Bojanine tvorevine kaže...

Divne su !!!

Nena3110 kaže...

Čuvam i ja najmanje komadiće, ali, avaj, nemam ovako dobre ideje. odaj mi tajnu, da li je motiv na dnu isečen bušačem ili naslikan preko šablona?

Tinka's paper wonderlland kaže...

Ja imam jedan papirnati ladičar u 3 reda, u jednu ladicu spremim bijele papire tj ostatke, u drugu, u boji papire a u 3 ladicu stavim papir s uzorkom, pa kad nešto radim uvijek prvo prekapam po tim ladicama pa tek onda kad ne nađem odgovarajuće dimenzije uzmem novi papir ;)